Maga készítené el honlapját, webshopját, de elakadt, tanácstalan? Kérje TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS szolgátatásunkat!

Manapság egyre többen vágnak bele saját honlapjuk, webshopjuk elkészítésébe és eljutnak egy pontig, ahol felismerik, hogy mennyire összetett feladat ez és milyen sok, különböző szaktudást igényel.

A honlap külsejének, szövegeinek, menüpontjainak, marketing beállításainak és használhatóságának akkora jelentősége van, hogy már egy apró változtatás is olyan, mintha áttörne egy gát:
A vevők egyik napról a másikra megjelennek!

Ha Ön úgy érzi, hogy elakadt, tanácstalan, kérje TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS szolgáltatásunkat, aminek keretén belül Ön elmondja nekünk, hogy hol érzi az elakadást és mi segítünk továbblendülni. Ez történhet úgy, hogy a tanácsadás keretén belül élőben javítjuk, beállítjuk a honlapot, vagy nagyobb munka esetén árajánlatot adunk a befejezésre.

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS
content-image

Igényelje továbblendítő tanácsadás szolgáltatásunkat most!

A konzultáció igénylésével Ön elfogadja adatainak kezelését az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.

Szolgáltatásaink röviden

Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén kedvezményt adunk!

TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS

Saját maga készíti weboldalát, de elakadt, tanácstalan? Kérje ÉLŐ TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS szolgáltatásunkat és mi segítünk továbblendülni!

HONLAP GYORSSZERVIZ

Honlapja elérhetetlen, rendellenesen működik vagy más hibát tapasztal? Kérje HONLAP GYORSSZERVIZ szolgáltatásunkat! Csak akkor kell fizetnie, ha sikerül kijavítanunk a hibát!

HONLAPGYORSÍTÓ

Ha weboldala betöltése legalább 2-3 másodpercet vesz igénybe, akkor mindenképp kérje HONLAPGYORSÍTÓ szolgáltatásunkat! A Google szemében is előnyt fog élvezni az Ön gyors honlapja!

HONLAPOKOSÍTÓ

Ha régi a honlapja, okostelefonon olvashatatlan, viszont több vevőt, ügyfelet szeretne, sürgősen kérje HONLAPOKOSÍTÓ szolgáltatásunkat!

HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS

Vajon a megfelelő kulcsszavakra hirdet? Lehetne hatékonyabb a hirdetése? Hozhatna több vevőt? Esetleg úgy érzi, hogy feleslegesen szórja a pénzt a Google-nek? Vegye igénybe HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat!

HONLAPELEMZÉS

Amennyiben kíváncsi arra, hogy hol érdemes hirdetni, milyen aloldalakat, tartalmakat kellene létrehozni, ami segíti a vásárlást, ösztönzőleg hat, hol hiányoznak gombok, űrlapok, kérje HONLAPELEMZÉS szolgáltatásunkat!

HELYI MARKETING

Kevesen használják ki a helyi lakosság vásárlóerejét. Sokan valószínűleg nem is tudnak a boltjáról. Mi segítünk népszerűsíteni Önnek!

SEO AUDIT - KERESŐBEN ELŐL

A Google "szemével" végigpásztázzuk a teljes honlapszerkezetét és összefoglaló jelentést készítünk arról, hogy mit érdemes javítani a keresőben való jobb helyezés érdekében.

HONLAP KARBANTARTÁS

Nincs ideje frissíteni a tartalmakat honlapján vagy nem akar ehhez is érteni? Bízza szakemberekre weblapja karbantartását! Nincs havi díj, sem megkötöttség!