Hirdet a Google-ön, de olyan mintha feneketlen kútba öntené a pénzét? Kérje HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat!

A Google Ads (korábban Adwords) arra buzdítja a honlap tulajdonosokat, hogy maguk készítsék el kampányaikat. Sokszor ehhez automata, intelligens megoldásokat ajánl fel, ahol Ön csak beállítja a napi költségkeretet, létrehoz néhány hirdetést és kész is. De vajon mennyibe kerül egy kattintás? Jó a hirdetés szövege? Jó helyre viszi a vevőt, vagy mindenki a kezdőlapon landol aztán keresse meg magának, amit szeretne? Megfelelő kulcsszavakra hirdet? Ismeri a vevők problémáját, amire az Ön terméke a megoldás? Mennyit ér meg Önnek egy vásárló, egy ügyfél? Hogyan teljesítenek a hirdetések? Biztosan a megfelelő hirdetési stratégiát alkalmazza? Higyje el, ez egy igen komplex, külön szakma, amivel mi közel 5 éve foglalkozunk napi szinten és többszázoldalas könyvek szólnak róla. Óriási pénzeket lehet vele bukni, rosszabb mint a szerencsejáték, rosszabb mint a tőzsde. Amennyiben úgy érzi, hogy csak feleslegesen önti a pénzt Google hirdetésekbe, kérje HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat!

Feltűnt, hogy bár egri autósiskola vagyunk, rengeteg budapesti és dunántúli nézi a weboldalunkat a hirdetéseken keresztül. Természetesen ennek nem volt sok értelme, hisz senki nem fog Egerbe lejárni autóvezetést tanulni sem Budapestről, pláne nem Győrből. Zoli segített kizárni a hirdetések megjelenítését azon felhasználók esetében, akik nem tartózkodnak Egerben. Enélkül az egész csak kidobott pénz, le kellett volna kapcsolnom az egészet, de úgy meg elvágom magam a helybéli érdeklődőktől.

Kovács Viktor, Penzum Oktató Kft., Eger
ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS
content-image

Igényelje hirdetésoptimalizálás szolgáltatásunkat most!

A konzultáció igénylésével Ön elfogadja adatainak kezelését az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.

Szolgáltatásaink röviden

Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén kedvezményt adunk!

TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS

Saját maga készíti weboldalát, de elakadt, tanácstalan? Kérje ÉLŐ TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS szolgáltatásunkat és mi segítünk továbblendülni!

HONLAP GYORSSZERVIZ

Honlapja elérhetetlen, rendellenesen működik vagy más hibát tapasztal? Kérje HONLAP GYORSSZERVIZ szolgáltatásunkat! Csak akkor kell fizetnie, ha sikerül kijavítanunk a hibát!

HONLAPGYORSÍTÓ

Ha weboldala betöltése legalább 2-3 másodpercet vesz igénybe, akkor mindenképp kérje HONLAPGYORSÍTÓ szolgáltatásunkat! A Google szemében is előnyt fog élvezni az Ön gyors honlapja!

HONLAPOKOSÍTÓ

Ha régi a honlapja, okostelefonon olvashatatlan, viszont több vevőt, ügyfelet szeretne, sürgősen kérje HONLAPOKOSÍTÓ szolgáltatásunkat!

HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS

Vajon a megfelelő kulcsszavakra hirdet? Lehetne hatékonyabb a hirdetése? Hozhatna több vevőt? Esetleg úgy érzi, hogy feleslegesen szórja a pénzt a Google-nek? Vegye igénybe HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat!

HONLAPELEMZÉS

Amennyiben kíváncsi arra, hogy hol érdemes hirdetni, milyen aloldalakat, tartalmakat kellene létrehozni, ami segíti a vásárlást, ösztönzőleg hat, hol hiányoznak gombok, űrlapok, kérje HONLAPELEMZÉS szolgáltatásunkat!

HELYI MARKETING

Kevesen használják ki a helyi lakosság vásárlóerejét. Sokan valószínűleg nem is tudnak a boltjáról. Mi segítünk népszerűsíteni Önnek!

SEO AUDIT - KERESŐBEN ELŐL

A Google "szemével" végigpásztázzuk a teljes honlapszerkezetét és összefoglaló jelentést készítünk arról, hogy mit érdemes javítani a keresőben való jobb helyezés érdekében.

HONLAP KARBANTARTÁS

Nincs ideje frissíteni a tartalmakat honlapján vagy nem akar ehhez is érteni? Bízza szakemberekre weblapja karbantartását! Nincs havi díj, sem megkötöttség!