Okostelefonon nézte a honlapját és olvashatatlan a tartalom? Ide-oda kell tologatni a képernyőt? A menü hibás vagy meg sem jelenik? Kérje HONLAPOKOSÍTÓ szolgáltatásunkat!

Ma már a felhasználók 60-70%-a okostelefonról, tabletről böngészi a weboldalakat. Különösen ingázáskor, vagy az ágyban fekve késő este senki nem vesz elő laptopot, nem ül asztali számítógéphez. Egy jó honlap ma már alkalmazkodik a képernyő méretéhez, ezt a szaknyelv “reszponzívnak” nevezi. Ha az Ön honlapja 2010 környékén vagy az előtt készült, akkor nagy valószínűséggel nem optimalizálták okostelefonra. Mivel a Google ma már előnyben részesíti, előrébb rangsorolja azokat a weboldalakat, amik okostelefonon is jól használhatók. Ha régi a honlapja és több vevőt, ügyfelet szeretne, sürgősen kérje HONLAPOKOSÍTÓ szolgáltatásunkat!

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS
content-image

Igényelje honlapokosító szolgáltatásunkat most!

A konzultáció igénylésével Ön elfogadja adatainak kezelését az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.

Szolgáltatásaink röviden

Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén kedvezményt adunk!

TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS

Saját maga készíti weboldalát, de elakadt, tanácstalan? Kérje ÉLŐ TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS szolgáltatásunkat és mi segítünk továbblendülni!

HONLAP GYORSSZERVIZ

Honlapja elérhetetlen, rendellenesen működik vagy más hibát tapasztal? Kérje HONLAP GYORSSZERVIZ szolgáltatásunkat! Csak akkor kell fizetnie, ha sikerül kijavítanunk a hibát!

HONLAPGYORSÍTÓ

Ha weboldala betöltése legalább 2-3 másodpercet vesz igénybe, akkor mindenképp kérje HONLAPGYORSÍTÓ szolgáltatásunkat! A Google szemében is előnyt fog élvezni az Ön gyors honlapja!

HONLAPOKOSÍTÓ

Ha régi a honlapja, okostelefonon olvashatatlan, viszont több vevőt, ügyfelet szeretne, sürgősen kérje HONLAPOKOSÍTÓ szolgáltatásunkat!

HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS

Vajon a megfelelő kulcsszavakra hirdet? Lehetne hatékonyabb a hirdetése? Hozhatna több vevőt? Esetleg úgy érzi, hogy feleslegesen szórja a pénzt a Google-nek? Vegye igénybe HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat!

HONLAPELEMZÉS

Amennyiben kíváncsi arra, hogy hol érdemes hirdetni, milyen aloldalakat, tartalmakat kellene létrehozni, ami segíti a vásárlást, ösztönzőleg hat, hol hiányoznak gombok, űrlapok, kérje HONLAPELEMZÉS szolgáltatásunkat!

HELYI MARKETING

Kevesen használják ki a helyi lakosság vásárlóerejét. Sokan valószínűleg nem is tudnak a boltjáról. Mi segítünk népszerűsíteni Önnek!

SEO AUDIT - KERESŐBEN ELŐL

A Google "szemével" végigpásztázzuk a teljes honlapszerkezetét és összefoglaló jelentést készítünk arról, hogy mit érdemes javítani a keresőben való jobb helyezés érdekében.

HONLAP KARBANTARTÁS

Nincs ideje frissíteni a tartalmakat honlapján vagy nem akar ehhez is érteni? Bízza szakemberekre weblapja karbantartását! Nincs havi díj, sem megkötöttség!