Weboldala lassssssan tölt be? Egy csiga hozzá képest Ferrari? Kérje HONLAPGYORSÍTÓ szolgáltatásunkat!

Nagyon sok honlapkészítő cég figyelmen kívül hagyja ennek a jelentőségét és nem is foglalkoznak ezzel, pedig döntő jelentőséggel bír, hogy az Ön cégét választják-e majd vagy tovább böngésznek… Különösen wordpress weboldalak esetében gyakori, hogy a sok bővítmény miatt a weboldal annyira belassul, hogy szinte élvezhetetlen a használata. Webáruházaknál a sok termékfotó is okozhat lassulást. Akármi is lassítja a betöltést, a keresőoptimalizálásra nincs jó hatással. Ha weboldala betöltése legalább 2-3 másodpercet vesz igénybe, akkor mindenképp kérje HONLAPGYORSÍTÓ szolgáltatásunkat, melynek során átvizsgáljuk a típusoldalakat, felderítjük a lassító kódrészleteket, optimalizáljuk a képek betöltését, beállítjuk a gyorsítótárat, ha szükséges, tárhelyszolgáltatót váltunk és segítjük a költözést.

Egyre többször lassult be a webáruházam. Először csak 1-2 másodperccel, pár nap múlva már 8-10 másodperccel hosszabb volt egy oldal betöltése. Zoli tanácsára tárhely szolgáltatót váltottunk, olyat, ahol modern SSD lemezekről tölt be a weboldal, ráadásul az adatbázis költöztetésében is segített. Azóta minden sokkal gyorsabb. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg vásárlót veszítek, ha ezt nem kezeljük.

Árvai Sándor, FüggönyFutár Webáruház
ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS
content-image

Igényelje honlapgyorsító szolgáltatásunkat most!

A konzultáció igénylésével Ön elfogadja adatainak kezelését az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.

Szolgáltatásaink röviden

Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén kedvezményt adunk!

TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS

Saját maga készíti weboldalát, de elakadt, tanácstalan? Kérje ÉLŐ TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS szolgáltatásunkat és mi segítünk továbblendülni!

HONLAP GYORSSZERVIZ

Honlapja elérhetetlen, rendellenesen működik vagy más hibát tapasztal? Kérje HONLAP GYORSSZERVIZ szolgáltatásunkat! Csak akkor kell fizetnie, ha sikerül kijavítanunk a hibát!

HONLAPGYORSÍTÓ

Ha weboldala betöltése legalább 2-3 másodpercet vesz igénybe, akkor mindenképp kérje HONLAPGYORSÍTÓ szolgáltatásunkat! A Google szemében is előnyt fog élvezni az Ön gyors honlapja!

HONLAPOKOSÍTÓ

Ha régi a honlapja, okostelefonon olvashatatlan, viszont több vevőt, ügyfelet szeretne, sürgősen kérje HONLAPOKOSÍTÓ szolgáltatásunkat!

HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS

Vajon a megfelelő kulcsszavakra hirdet? Lehetne hatékonyabb a hirdetése? Hozhatna több vevőt? Esetleg úgy érzi, hogy feleslegesen szórja a pénzt a Google-nek? Vegye igénybe HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat!

HONLAPELEMZÉS

Amennyiben kíváncsi arra, hogy hol érdemes hirdetni, milyen aloldalakat, tartalmakat kellene létrehozni, ami segíti a vásárlást, ösztönzőleg hat, hol hiányoznak gombok, űrlapok, kérje HONLAPELEMZÉS szolgáltatásunkat!

HELYI MARKETING

Kevesen használják ki a helyi lakosság vásárlóerejét. Sokan valószínűleg nem is tudnak a boltjáról. Mi segítünk népszerűsíteni Önnek!

SEO AUDIT - KERESŐBEN ELŐL

A Google "szemével" végigpásztázzuk a teljes honlapszerkezetét és összefoglaló jelentést készítünk arról, hogy mit érdemes javítani a keresőben való jobb helyezés érdekében.

HONLAP KARBANTARTÁS

Nincs ideje frissíteni a tartalmakat honlapján vagy nem akar ehhez is érteni? Bízza szakemberekre weblapja karbantartását! Nincs havi díj, sem megkötöttség!