SEO audit - azaz egy weboldalt is érdemes minden évben "generáloztatni"...

A SEO, azaz keresőoptimalizálás az a folyamat, amikor egy weboldal szerkezetét úgy alakítják ki, hogy az a keresőben adott témakörben a lehető legtöbb kulcsszóra, keresési kifejezésre az első oldalon szerepeljen a keresési találatok között.

Az évek során egy weboldalról tartalmak tűnhetnek el, újak jönnek létre. Sokszor a háttérben olyan dolgok történnek, amiről egy weboldal tulajdonosának nincs is tudomása - pl. egy cikkben olyan linkek vannak, amik már nem létező oldalra mutatnak, vagy képek hiányozhatnak.

Érdemes legalább évente egy alkalommal a Google "szemével" végigpásztázni a weboldal egész szerkezetét.

Olyan szoftver áll rendelkezésünkre, amely képes bejárni egy egész honlapot, vagy akár többszázezer oldalas webáruházat, és kigyűjteni az összes olyan hibát, ami akadályozhatja a hatékony feltérképezést, weboldala indexelését.

A feltárt hibákat leegyszerűsítve bemutatjuk Önnek és javaslatot teszünk a hibák korrigálására vonatkozóan. Természetesen vállaljuk is a javítást külön erre vonatkozó árajánlat alapján.

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS
content-image

Igényelje SEO Audit szolgáltatásunkat most!

A konzultáció igénylésével Ön elfogadja adatainak kezelését az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.

Szolgáltatásaink röviden

Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén kedvezményt adunk!

TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS

Saját maga készíti weboldalát, de elakadt, tanácstalan? Kérje ÉLŐ TOVÁBBLENDÍTŐ TANÁCSADÁS szolgáltatásunkat és mi segítünk továbblendülni!

HONLAP GYORSSZERVIZ

Honlapja elérhetetlen, rendellenesen működik vagy más hibát tapasztal? Kérje HONLAP GYORSSZERVIZ szolgáltatásunkat! Csak akkor kell fizetnie, ha sikerül kijavítanunk a hibát!

HONLAPGYORSÍTÓ

Ha weboldala betöltése legalább 2-3 másodpercet vesz igénybe, akkor mindenképp kérje HONLAPGYORSÍTÓ szolgáltatásunkat! A Google szemében is előnyt fog élvezni az Ön gyors honlapja!

HONLAPOKOSÍTÓ

Ha régi a honlapja, okostelefonon olvashatatlan, viszont több vevőt, ügyfelet szeretne, sürgősen kérje HONLAPOKOSÍTÓ szolgáltatásunkat!

HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS

Vajon a megfelelő kulcsszavakra hirdet? Lehetne hatékonyabb a hirdetése? Hozhatna több vevőt? Esetleg úgy érzi, hogy feleslegesen szórja a pénzt a Google-nek? Vegye igénybe HIRDETÉSOPTIMALIZÁLÁS szolgáltatásunkat!

HONLAPELEMZÉS

Amennyiben kíváncsi arra, hogy hol érdemes hirdetni, milyen aloldalakat, tartalmakat kellene létrehozni, ami segíti a vásárlást, ösztönzőleg hat, hol hiányoznak gombok, űrlapok, kérje HONLAPELEMZÉS szolgáltatásunkat!

HELYI MARKETING

Kevesen használják ki a helyi lakosság vásárlóerejét. Sokan valószínűleg nem is tudnak a boltjáról. Mi segítünk népszerűsíteni Önnek!

SEO AUDIT - KERESŐBEN ELŐL

A Google "szemével" végigpásztázzuk a teljes honlapszerkezetét és összefoglaló jelentést készítünk arról, hogy mit érdemes javítani a keresőben való jobb helyezés érdekében.

HONLAP KARBANTARTÁS

Nincs ideje frissíteni a tartalmakat honlapján vagy nem akar ehhez is érteni? Bízza szakemberekre weblapja karbantartását! Nincs havi díj, sem megkötöttség!